O selectie de echipamente potrivite si recomandate pentru locatii gen 'Coffee-Shop', cafenele, cofetarii, restaurante, etc.
Mini frigider lapte pentru aparate cafea, capacitate 2 x 1lt. Sistem de refrigerare - termoelectric, raceste cu pana la 15 grade sub temperatura ambientala.
Blender comercial pentru uz intens, capacitate vas de 2 litri, viteza maxima de rotatie de pana 32.000 rpm, lame din otel care zdrobesc gheata instant.
Aparate profesionale pentru sucuri sau alte bauturi reci, dedicate sectorului HoReCa. Confectionat din otel nichelat cu vas de policarbonat cu capacitate de 5 lt.
Presă electrică pentru citrice, activare automată prin închiderea brațului pârghiei. Conul de presare fabricat din oțel inoxidabil permite producerea a până la 20-30 de litri de fresh portocale, grapefruit sau rodie pe oră.
Incalzitor cesti ptr. aprox. 48-72 cesti• universal • temperatura de lucru de la 30-75°C • realizat din otel inoxidabil
Frigider lapte cu usa sticla transparental, ideal pentru espressoare de cafea. Temperatura de racire de la 0-4 C, interior iluminat, iesire furtun stanga/dreapta, capacitate 3 cutii Tetra Pak.
Incalzitor cesti ptr. aprox. 48-72 cesti• reglare individuala a temperaturii pe fiecare etaj • temperatura de lucru 60°C • realizat din otel inoxidabil
Incalzitor cesti ptr. aprox. 48 cesti• ptr. cesti cu diametru de max. Ø 90 mm • temperatura de lucru de la 30°C la 45°C • realizat din aluminiu cu baza rotativa• 4 x recipiente pentru lingurite
Aparate profesionale pentru sucuri si alte bauturi reci dedicate sectorului HoReCa, capacitate vas 8 litri.