Produse vizualizate
Recipient zat cafea Jura Jura E6 /...
Capacul de la cafea macinata Jura...
O selectie de echipamente potrivite si recomandate pentru locatii gen 'Coffee-Shop', cafenele, cofetarii, restaurante, etc.
Presă electrică pentru citrice, activare automată prin închiderea brațului pârghiei. Conul de presare fabricat din oțel inoxidabil permite producerea a până la 20-30 de litri de fresh portocale, grapefruit sau rodie pe oră.
Incalzitor cesti ptr. aprox. 48-72 cesti• universal • temperatura de lucru de la 30-75°C • realizat din otel inoxidabil
Frigider lapte cu usa sticla transparental, ideal pentru espressoare de cafea. Temperatura de racire de la 0-4 C, interior iluminat, iesire furtun stanga/dreapta, capacitate 3 cutii Tetra Pak.
Incalzitor cesti ptr. aprox. 48-72 cesti• reglare individuala a temperaturii pe fiecare etaj • temperatura de lucru 60°C • realizat din otel inoxidabil
Incalzitor cesti ptr. aprox. 48 cesti• ptr. cesti cu diametru de max. Ø 90 mm • temperatura de lucru de la 30°C la 45°C • realizat din aluminiu cu baza rotativa• 4 x recipiente pentru lingurite
Aparate profesionale pentru sucuri si alte bauturi reci dedicate sectorului HoReCa, capacitate vas 8 litri.
Aparat profesional pentru ciocolata calda sau crema Finetti, temperatura 65-90°C.
Aparat profesional pentru amestecarea ciocolatei calde și a altor băuturi dense. Versatil, fiabil, compact și ușor de utilizat. Design exclusivist și elegant, iar vizibilitatea produsului contribuie semnificativ la creșterea vânzărilor.
Aparate profesionale pentru sucuri si alte bauturi reci dedicate sectorului HoReCa, versiune cu 1 recipient de 12 litri capacitate si pompa arteziana.